måndag, oktober 17, 2005

i tyskland hos marianne

Vi har underbart väder. Ja, vi har haft det hela tiden. Fran när vi landande i Hamburg. Solen skiner över vinodlingarna utanför hennes köksfönster. Ja, nog ska det bli tysk av Janne med. Även om han har en bit kvar att lära sig att uppskatta.

Har inte kunnat skriva. Provade pa flygplatsen. Men puhu. Där fick man inte ga in pa "blogger". Pornografiskt innehall hävdade tyskarna. oj oj oj. Bilderna verkar bli svara att fixa. Kanske om jag anstränger mig lite och fipplar. Det far kanske bli imorgon, eller ikväll. Krypa bakom majsans (mariannes) skrivbord. Nja, inte nu.

Igar körde vi 72 mil efter autobahn. Janne lag och blaste pa i 180km/h i mittenfilen. Helt plötsligt blir man omkörd, och det gar fort, fort, fort. Janne är impad-delux. Själv har man ju kört hör förut. Men, ja, folk kör fort. Trafiken gar väldigt fort här.

Det är mycke som star pa shemat.
Tyskan? fick du inte min epost? Sa att du kan maila adressen och sa? Marianne hade nan bra karta som vi skulle tjika i. Vi kommer att starta i Stuttgart med riktning Düsseldorf tidigt onsdagmorgon. 35 mil, kanske det tar 3 timmar. Beroende pa köker och mera.

3 Comments:

Blogger Maria said...

hejsan, och nej, jag har inte fatt nagot mail... adressen (hem) är Deutzer strasse 72. Jag skulle ju behöva eran adress i Brüssel ocksa sa att jag kan kolla pa biljetter..

12:40  
Anonymous Anonym said...

Nu får ni väl ta och dämpa er. 180 km/h är lite väl fort. Tänk på att den som körde bilen inte är 20 år längre och att reaktionsförmågan börjar bli nedsatt :p

16:10  
Blogger saken said...

Imorgon ska Nissan Almeran upp i 200. ÄT TVAL herr Standar /Janne

22:40  

Skicka en kommentar

<< Home